Връзка с нас

Ние от irARM™ сме винаги готови, да отговорим на вашите нужди за нощно виждане. Ако имате някакви въпроси, притеснения или нужди относно поръчката, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Можете да се свържете с нас, като попълните формата на тази страница, изпратите имейл или ни се обадите. Нашите представители за обслужване на клиенти са на разположение, за да ви помогнат с всичко, от което се нуждаете. Ние ценим клиенти си и се ангажираме да им предоставим възможно най-доброто обслужване.

Благодарим ви, че избрахте irARM™ за вашите нужди за нощно виждане и очакваме скоро да ви свържем.

АРМ Инфраред Eood

Бул. Розова долина Nº7г, Офис 6, 6100 Казанлък

Работно време: Понеделник – Петък, 10 ч. – 18 ч.

Изпратете ни имейл:

Моля, прочетете нашите FAQ, преди да ни изпратите съобщение.

Нашата компания предоставя авангардни технологии за нощно виждане от 2009 г. Ние се стремим да улесним намирането на целите и да помагаме на място, като същевременно гарантираме, че мисията ни е насочена към целта. По-долу са някои от най-често задаваните въпроси.

sniper-scope-targeting

Често задавани въпроси

Ние сме в бизнеса от 2009 г. и предоставяме на нашите клиенти авангардни технологии за нощно виждане, които са несравними на пазара.

Нашите продукти са проектирани да ви предоставят цялостен подход, който обхваща процеса на проектиране, доставка, бизнес и технологични иновации. Те са най-съвременни и са вдъхновени от нови идеи и начини за производство, което ги прави най-добрият избор за вашите нужди за нощно виждане.

Всяка пратка се изчислява според региона и скоростта на доставка.

Приемаме всички основни кредитни карти и PayPal

Доставката е според превозвача. Предоставяме информация за проследяване.

Имаме 30-дневна политика за връщане на стоката, която ви позволява да върнете всеки продукт, който не отговаря на вашите очаквания. Ако не сте доволни от нашия продукт, можете да се свържете с нашите представители за обслужване на клиенти за съдействие при процеса на връщане.

Ние предлагаме 1 година гаранция за всички наши продукти. Ако имате някакви проблеми с нашите продукти, можете да се свържете с нашите представители за обслужване на клиенти за съдействие при процеса на гаранционен иск.

Всички покупки, направени на уебсайта, са мигновени и ще получите касова бележка. За големи поръчки изпращаме персонализирани фактури.

Вие се абонирахте успешно. Ще ви информираме периодично относно интересни новини, статии и промоции на вашия имейл..
0
No products in the cart.